MEKA Steel kondigt met trots de exclusieve samenwerking aan met Geert van Werde.
Naast zijn zeer ruime ervaring binnen de staal- en metaalhandel is Geert bovenal een prettige persoonlijkheid die mensen en bedrijven kan verbinden. Als eigenaar van het nog jonge bureau Connect-Steel, heeft Geert besloten zijn ‘commerciële staalactiviteiten’ volledig in te zetten voor MEKA Steel.

“In de persoon van Geert voegen we extra kennis en capaciteit toe aan onze alsmaar groeiende onderneming. Hierdoor ontstaat een unieke set aan oplossingen op het gebied van inkoop en toelevering van staal en metaal. Met Geert halen wij een uitstekend adviseur binnen, die voor MEKA, klanten en leveranciers een hoogwaardig gesprekspartner zal zijn”, aldus Jan Meulenbroeks

“Ik geloof in de aanpak van MEKA. Ook bij mij staat een eerlijk advies over producten, kosten, prijsontwikkelingen en markttrends, centraal. Open communicatie en het delen van kennis past volledig in mijn manier van werken. Ik stop pas als klanten tevreden zijn. De komende tijd zal ik mezelf intensief bezighouden met nieuwe aanvragen, nieuwe (duurzame) producten en het vertegenwoordigen van MEKA binnen de diverse steelnetwerken. Voor een vrijblijvend gesprek, mag men mij altijd benaderen.”